Velg en lånemegler når du skal ha lån

Julen står for tur og mange bruker tiden på å kjøpe litt ekstra dyre julegaver til seg selv. Et typisk eksempel på dette kan være en ferietur til hele familien, som raskt kan komme opp i noen titusener. Det kjedelig med å skulle bestille en slik tur nå, selv om man har en god og romslig økonomi, er at det kan raskt bli mye penger å må ut på med en gang. Samtidig så skal man handle inn julegaver og tiden strekker ikke alltid til.

Her kan Centum Finans være til god hjelp. Centum er en lånemegler som helt gratis og uforpliktet hjelper sine kunder å finne de beste lånene. Med mange års erfaringer i bransjen hjelper de deg å finne det lånet som er best passet for deg. Det er ingen hemmelighet at mange banker prøver å lokke deg inn med lav rente, en rente som ifølge en lånekalkulator de aller fleste kundene ikke ender i nærheten av engang når de først har tatt opp lånet. Centum kjenner alle triksene og kan være en god støttespiller for deg.

Kravene for å søke lån gjennom Centum er at du må være mellom 25 og 70 år, ha minimum 200.000 i inntekt og ingen gjeldsanmerkninger. Innfyller du disse kravene kan du låne alt fra 5.000 kroner hele veien opp til 350.000 kroner.

Centum sparer deg tid ved at du bare behøver å søke gjennom de, ikke gjennom flere banker. Centum tar så søknaden din til sine aktuelle partnere og returnerer til deg med de beste tilbudene. Når Centum så presenterer deg med et tilbud er det opp til deg om du vil aksepterer eller ikke – du betaler ingenting uansett hva du velger.

En annen fordel med å søke et forbrukslån gjennom Centum er at du får et lån uten sikkerhet. Dette betyr enkelt og greit bare at du ikke trenger å pantsette noe eller finne noen som kan være kausjonist for deg. Så lenge du møter kravene for å kunne søke, så er det ikke krav til noe annet fra deg.

Et eventuelt lån du søker gjennom Centum vil du ta direkte med den banken som gir deg det tilbudet du liker best. Etter dette kundeforholdet har blitt opprettet er det direkte mellom deg og banken, så da slipper du å forholde deg til Centum i ettertid.

Denne artikkelen er sponset av Crenia.