Sparetips

I denne kategorien finner du mange gode sparetips både for studenter, familier og generelt.

Spar penger om du ikke har en bufferkonto

Dette tipset gjelder egentlig spesielt for menn. Det ligger ingen direkte diskriminering bak dette, men kvinner har vist seg å være bedre på langsiktig økonomisk planlegging i daglig økonomi. Derfor har de gjerne allerede bygget seg opp en bufferkonto fra skoletiden, eller ved de første årene som yrkesaktive. Menn pleier som regel å heller være villige til å ta større risiko og bruker derfor opp inntjente penger fortere på leketøy som bil og andre spennende ting, enn å prioritere sparing til penger som kun skal stå i ro.

Read more…

Skrevet av: admin - 23. november 2012 kl 01:40

Kategori: Kredittkort, Sparetips   Stikkord: ,

Spar penger på gode opplevelser

Opplevelser er noe vi lever for. Det er det som gjør hverdagene levbare, noe nytt og spennende som du har planlagt over lengre tid, eller en spontan opplevelse i hverdagen etter jobb. Det kan ofte koste litt å ha det hyggelig og nyte livet så derfor er det også viktig å se hva du kan spare på opplevelser.

Read more…

Skrevet av: admin - 18. mars 2012 kl 17:01

Kategori: Sparetips   Stikkord: ,

Pass opp for impulskjøp

Det er mange ganger du kan stå i en butikk og har blitt lokket inn med gode tilbud på møbler, hvitevarer og elektroniske artikler(også kalt brunevarer, men føler ikke det passer til hvite Macbooks), men du ser at modellen som er litt dyrere er av mye bedre kvalitet og har et mer pent ytre. Du vet at på kontoen din så er det nok til den billigere varianten, men butikkmedarbeideren har løsningen på lur. «Du kan få en handlekonto eller et forbrukslån via oss» sier butikkmedarbeideren med et stort smil. Det kan bety en god handel for butikken, men ikke for deg.

Read more…

Skrevet av: admin - 16. mars 2012 kl 19:03

Kategori: Forbrukslån, Sparetips   Stikkord: ,

Slik sparer du penger på drivstoff

Det er flere måter man kan spare penger på drivstoff på. Det som er viktig er når du fyller, hva du betaler med når du fyller og hvor du fyller drivstoff. Klikk «Vis mer tekst» for å se våre tre gode tips til hvordan du kan få drivstoff litt rimeligere.

Read more…

Skrevet av: admin - 10. mars 2012 kl 23:08

Kategori: Sparetips   Stikkord: ,

Bruk 1667 og 3x 10% når du skal spare penger

Når du skal spare penger er det viktig å sette opp systemer for deg selv. Grunnen for det er at vi veldig lett bruker de pengene som står igjen på lønnskontoen etter at vi har betalt alle de faste utgiftene når lønningen har kommet. Det gjør det ekstremt vanskelig å kunne sett av noen kroner.

Read more…

Skrevet av: admin - 3. mars 2012 kl 21:15

Kategori: Sparetips   Stikkord: ,

Neste side »