Sparetips i hverdagen – Del 2

Her har du noen flere flotte sparetips i hverdagen

Nordmenn elsker å spare penger, og det å spare penger er nesten bedre enn å tjene penger – mener

kredittkort,forbrukslån,sparetips,økonomi

Sparegris er en måte å spare penger på.

i hvert fall en hel haug av folk. Og skal man spare penger noen steder, så kan man bruke det andre plasser. Prioritering er med andre ord alfa og omega for deg som ønsker å få en bedre privatøkonomi.

Kan vel egentlig komme med noen av mine/våres sparetips:

– Vi drar til Sverige hver 3. mnd for å kjøpe kjøtt. Bruker ca 1300 kr for kjøtt som vi spiser til middag de neste 3 mnd. Går for det meste i kjøttdeig, kyllingfilet, svinekoteletter og nakkekoteletter .

– Nordea har noe som heter Mikrospar, som gjør at hver gang du bruker kortet så runder den av til nærmeste 10 kr (dette kan man stille på selv, nærmeste 10, 100, osv). Den overfører så de pengene til en valgfri konto. Veldig grei måte å spare på, siden man ikke merker at pengene forsvinner ;p.

Spar også mye penger på mat

– Kjøper også mye first price produkter. Det er minst like godt som andre vanlige dyre produkter.

– Pleier alltid fryse ned mat om jeg ikke spiser opp alt. Som når jeg feks lager pizza, bruker jeg aldri opp all osten (kjøper ferdig sånn pizzaost), så da legger jeg den i fryseren og bruker neste gang jeg feks lager pizza, lasagne osv (bare passer på at når jeg skal bruke den osten jeg har fryst ned, så bruker den jeg i en rett hvor jeg må steke den i ovnen).

– Kjøpe familiepakninger av ting. Lage store porsjoner av ting, så har man middag dagen etter også. Iallefall veldig greit om jeg jobber kvelden, og sambo bare kan ta restene fra dagen før til middag . Dette er et utrolig godt sparetips som hjelper utrolig mange til å spare en hel masse penger på mat og drikke.

Spar penger på telefoni og strøm

– Avtalegiro/Efaktura på nettbanken. Jeg vet at med feks Netcom koster det 29 kr per faktura bare for å få den tilsendt i posten. (Lurer egentlig på hvor mye de tjener på det?)

– Sjekk prisen på de ulike strømleverandørene. Vi hadde den som lå på topp 3 liste som de dyreste strømleverandørene, så vi byttet kjapt .

Og som en annen her nevnte. Drinker kjøper jeg så og si aldri på byen. Max 1 eller noe. Er jo så insane dyrt!

Følg disse sparetipsene, og du vil umiddelbart merke at økonomien fort blir utrolig mye bedre enn det den har vært tidligere.