Spare penger eller være sær?

Vil du spare penger i stedet for å være sær?

Altså det er forskjell på å spare penger og å være et sært menneske. De sparetipsene noen kommer

kredittkort,forbrukslån,sparetips,økonomi

Spar penger – ikke vær sær.

med vil jeg ikke si er annet en sært! Så til de grader også.

Helt greit å droppe platspose på butikken, men å gå aktivt inn for det kun for å spare 1,- kr?

Da ville jeg heller tatt med meg en miljøvennlig pose eller noe med tanke på miljøet. Så akkurat det er ikke noe sparetips jeg vil gå inn for at fungerer noe særlig godt.

Dette er sparetips du sparer noen hundrelapper i året på – maks. Hva med å heller gå inn for skikkelig ting som du virkellig sparer penger på?
Mat. Der kan du spare ganske mye penger ved å handle bevist. First price har mange fine produkter som faktisk kan være bedre eller tilsvarende kvalitet på so merkevarer.

Spar mye penger på mat

Kjøper heller ikke sushi eller fast food når du er ute i byen. Jeg gjorde selv en undersøkelse på hvor mye penger jeg brukte på sånn unødvendig mat, og belive me – jeg sparte vel rundt 2000,- NOK i måneden på å kutte ut alt det drittet jeg kjøpte tidligere. Når man er ute og drikker øl o.l. kan det være godt med en kebab på vei hjem, men begrens deg… det er mitt tips.

Sett penger i aksjefond. Langsiktig sparing som du kan tjene veldig godt på. Du kan handle plastposer til du blir grønn, men du vil ikke tjene mer enn på et godt aksjefond uansett.

Snakk om idiot som sparer penger..

Minner meg litt om en idiot som går rundt i strøket her og panter tomflasker fordi han tror han tjener så enormt mye på det. Bruker sikkert mange mange timer på det der om dagen, også tjener han vel kanskje 30,- kr dagen. Går som en idiot i alle bossbøtter og sånne ting. Hadde fyren heller brukt de timene på en jobb av et eller annet slag så skal du se at han fort hadde tjent kanskje 1000% mer.

Synes bare det er sært å legge opp hverdagen til å spare formaliteter i lommeboken. Man kan jo gjøre så masse andre ting hvor du virkelig sparer penger og ikke 2,- kr dagen eller 1000,- kr året.

Se på rike mennesker. Er de rike fordi de går rundt å panter flasker eller går med armene full av varer ut i bilen? Nei de er rik fordi de tenker stort og tenker på ting du irkelig  tjener og sparer penger på.

Det er bedre å tjene mye enn å spare mye.