Spar penger på gode opplevelser

Opplevelser er noe vi lever for. Det er det som gjør hverdagene levbare, noe nytt og spennende som du har planlagt over lengre tid, eller en spontan opplevelse i hverdagen etter jobb. Det kan ofte koste litt å ha det hyggelig og nyte livet så derfor er det også viktig å se hva du kan spare på opplevelser.

Det har etter vert blitt mange tjenester som ligner på de gode gamle kupongene du fikk i aviser og reklamer. Groupon var en av de som gikk størst ut om ikke også først med et konsept på kuponger som gikk over internett og rett inn i din e-post innboks. De forhandler frem avtaler som du kan delta på og om det er nok kjøpere så ble det noe av tilbudet som de forhandlet frem. Konseptet bak er at tilbudet må ha 50 % avslag eller mer. Du vil altså få en god opplevelse for en liten sum med penger, mye å spare.

Det er veldig enkelt å slå til på tilbudene. Du melder deg enkelt inn hos de som har slike nettsider med grupperabatter, og får tilbudene oversendt på e-post. Det kan være alt fra paintball, bowling, fallskjermhopp, sydenturer, danskebåt billetter eller kortere hotellopphold i populære storbyer i Europa. For å gå for en slik rabatt så må du kjøpe den hos nettstedet og får tilsendt en kupong til din e-postadresse. Kupongen har ofte en kode på seg som må opplyses når du skal bestille det du vil delta på. Pass bare på at kupongen ikke løper ut på dato, for de kan kun brukes i spesifikke tidsrom, så følg med slik at du ikke glemmer kupongen og ikke får en opplevelse for pengene.

Nå kan du nyte flere gode opplevelser eller spare på dem du allerede har planlagt, men ikke bestilt enda.