Spar masse gebyrer og tjen på renter

Kredittkortene på markedet i dag har utrolig mange fordeler og tilbud som du kan benytte deg av dersom du har kredittkort. Bankenes kredittkort inneholder som regel ikke spesielt mange goder og du må da benytte deg av 3. parts kredittkortleverandører som har utarbeidet gode avtaler for deg som kunde. Jeg vil her prøve å vise deg en smart måte å bruke kredittkort, litt motsatt av dem som havner på tv i Luksusfellen for eksempel. Her kan du lese om andre muligheter til å tjene penger.

Kreditt på 30 eller 50 dager

For et kredittkort gir deg tilgang på kreditt i hele 30 til 50 dager, før det må betales. Mange kredittkort har også muligheter lagt inn for at du kan overføre penger til din bankkonto eller betale regninger på kredittkortet via en nettbank lignende løsning. Derfor er det smart å ha et slikt kredittkort som du kan få brukt på så mye som mulig av dine månedlige utgifter til butikkhandel, regninger og annet forbruk du har i løpet av en måned.

I mens kan du ta lønnen din inn på en sparekonto, eller en forbrukskonto med god rente. Behold pengene der frem til du må betale kredittkort regningen din. Da vil pengene på konto tjene inn renter til deg, mens du har brukt rentefri kreditt på kredittkortet ditt fra Visa eller Mastercard.

I tillegg så vil du kunne tjene inn cashback, bonus og eventuelle andre poeng som du senere kan bruke eller få fratrukket på kredittkortregningen din direkte.

Det vil derfor si at du får disse fordelene ved å konsekvent bruke et kredittkort til alle kjøp og betale det til forfall:

Renter på pengene på lønnskonto/sparekonto
Opptjening av poeng, bonus og eller cashback fra kredittkortet
Lettere kunne klage inn feil transaksjoner på kredittkortet om det skulle oppstå

Som du ser gir dette mange fordeler for deg, pass bare på å ikke bruke mer på kredittkortet enn du kan betale inn ved forfall, for da løper rentene.