Slik sparer du penger på drivstoff

Det er flere måter man kan spare penger på drivstoff på. Det som er viktig er når du fyller, hva du betaler med når du fyller og hvor du fyller drivstoff. Klikk «Vis mer tekst» for å se våre tre gode tips til hvordan du kan få drivstoff litt rimeligere.

Fyll tanken på søndag kveld eller  mandag formiddag

Det er ingen hemmelighet at drivstoff er rimeligst på søndag kveld eller mandag formiddag før 12. Hvis du ikke har lagt merke til det før, så sjekk prisen på søndag og så igjen på mandag ettermiddag. Det er ikke uvanlig at prisene går opp med 0,50 kr pr liter.

 

Bruk et kredittkort når du fyller drivstoff

Det er flere kredittkort som har gode rabattavtaler med oljeselskapene, og det burde du benytte deg av. Det beste tilbudet pr dags dato får du ved å bruke kredittkortet 365 Privat og samtidig fylle på Esso. Ved en literpris på 14,- pr liter, vil du få hele 0,80,- rabatt pr liter du fyller. 365 Privat gir deg 0,50,- rabatt ved literpris på 14,- uansett hvor du tanker, men om du altså fyller hos Esso, får du ytterligere 0,30,- pr liter.


Fyll på ubetjente stasjoner

Det finnes store, flotte bensinstasjoner med et massivt utvalg av pølser, hamburgere, dagligvarer og annet snadder og det finnes ubetjente stasjoner hvor man kun kan fylle drivstoff. Hvor tror du drivstoffet er rimeligst? Nettopp, på de ubetjente stasjonene. Det kan vært fint med et godt utvalg på bensinstasjonene, men det er oss kundene som må betale for det. Så om du er ute etter å kunne fylle drivstoff og det rimeligst mulig, bør du bruke de ubetjente stasjonene.

Har du noen gode tips til hvordan man kan spare ytterligere?