Slik fjerner du purregebyret

Ingenting er mer irriterende enn gebyrer og renter ved for sen betaling av regninger på kredittkort. Derfor kan det være lurt å ta kontakt med ditt kredittkortselskap om uhellet skulle være der og du har glemt en regning eller innbetaling på kredittkortet ditt.

Så hvordan kan du gjøre det? Mange av oss har telefonskrekk og spesielt i situasjoner hvor vi sitter litt dårlig til. Slik som når du ikke har betalt en regning. Men i de fleste tilfeller så vil personen på den andre siden kunne hjelpe deg frem mot ditt ønske om å unngå purregebyr eller renter, spesielt dersom du tidligere har hatt en plettfri innbetaling på kredittkortet som du har.

Har skrevet et kort manus som du kan bruke til nettopp dette, så jeg håper du prøver det ut.

Dette sier du når du ringer:

Du: Hei, jeg så at jeg var forsinket med betalingen på siste kredittkortregning, jeg ville bare høre om det hadde noe å si for kredittverdigheten min?

Kredittkortselskapet: La meg sjekke det opp for deg, nei det vil ikke ha noe å si, men du har fått et purregebyr.

Du: Takk for det, men angående det purregebyret… jeg forstår at jeg var sent ute, men jeg vil gjerne ha det fjernet.

Kredittkortselskapet: Hvorfor ønsker du det?

Du: Det var kun en feil fra min side, og vil ikke gjenta seg. Jeg vil ha purregebyret fjernet.

Kredittkortselskapet: Jeg er lei for det, men det er ingenting vi får gjort. Bla bla…

Du: Det var synd, jeg har vært kunde i x-antall år og det er synd at dette skal gjøre det til at jeg bytter kredittkort. Hva kan du gjøre for å fjerne purregebyret?

Kredittkortselskapet: Hmm, la meg sjekke det. Ja, skal vi se, jeg har fått fjernet det nå og tatt bort fra regningen.

Denne samtalen fungerer i de fleste sammenhenger med kredittkort, banker og andre som tilbyr deg lån og kreditt. De tjener masse penger på å ha deg som kunde og vil nødig miste deg for kun noen skarve kroner i gebyr. Lykke til!