Sammenlign forskjellige kredittkort

Ikke sjeldent kommer det nye kredittkort på markedet. De har ofte mange likheter, men er også ofte litt forskjellige.

Veldig mange tenker ikke så mye over det å skaffe seg et kredittkort. De velger gjerne å bruke det de har fått gjennom banken sin eller fra en selger på byens kjøpesenter.

Det er flere ting du burde tenke over når du skal ha et kredittkort, og det første er hva du skal bruke kredittkortet til. Noen av de viktigste tingene du må se på er årsgebyret, antall rentefrie dager, hvor mye du kan låne, renter og gebyrer. Mange kredittkort har også reiseforsikring inkludert, og det kan jo være greit å få med seg.

Mange ser først på renten og den spiller selvfølgelig en stor rolle, men du burde også ta en ekstra titt på gebyrene. Mange kredittkort har gebyrer som kan bli vel så viktige som renten for deg, men det kommer bl.a ann på hvor mye du bruker kredittkortet. Jo mer du benytter deg av kreditten, jo viktigere er renten.

Som jeg nevnte tidligere er det flere kredittkort som har reiseforsikring inkludert og det kan være veldig greit å ha. Dog er det ofte slik at du må betale minst halve turen med kredittkortet, så dette må du være obs på. Du burde også lese vilkårene for forsikringen, slik at du vet hvor godt du er dekket om uhellet er ute.

Det er også mer og mer populært at kredittkortene har bonuser som f.eks ”cashback”. Cashback betyr nettopp det, penger tilbake. Du får da en viss prosent tilbake av det du har benyttet av kreditt. F.eks har man kredittkortet 365Priv at som gir deg 3,65% tilbake av alt du handler bl.a på alle landets bensinstasjoner.

Nå vet du litt om hva du burde se etter når du skal ha deg nytt kredittkort og ved å klikke på linken under, kan du selv sammenligne markedets beste kredittkort for finne det som passer deg best.

Sammenlign kredittkort