Penger og politikk

Har du hørt utrykket penger genererer penger?

Om du gjemmer pengene i madrassen din, så jobber ikke pengene for deg. Om letteregjør

kredittkort,forbrukslån,sparetips.økonomi

Penger og politikk hører sammen..

investeringer for bedrifter og privatpersoner ved å kutte idiotiske skatter, så feks Rimi-Hagen muligens starter et selskap som produserer cockpitglass til amerikanske jagerfly, så vil dette generere arbeidsplasser til nordmenn, samtidig som vi får amerikanske dollar pumpet inn i vår norske krone, som styrker vår økonomi og forhindrer inflasjon.

Så et skattelette som feks kostet oss 150 millioner for rimihagen, gjorde at han investerte 200 millioner i cockpitglass firmaet, som selger cockpitglass for 300 millioner i året, i amerikanske dollar. Da vil firmaet betale uhoverlig mange millioner i skatt, alle som jobber i firmaet vil betale skatt, og vi vil få pumpet inn «nye» penger i systemet, istedet for å resirkulere kronen.

Vi kan tjene penger ved å bruke penger

Dette kan da muligens være verd 250 millioner norske kroner i året i ekstra inntekter, pluss at vi unngår inflasjon ved at vi får en annen valuta inn.

Dette var seff bare et eksempel, men regner med du forstod hvor jeg ville. Fordi det er sånn at penger og politikk har en utrolig klar linje sammen, og det skal faktisk godt gjøres å ikke se at man kan bli rikere om man bruker mye penger.

Eksempelet ligger selvfølgelig ikke bare til land, men også til bedrifter som bruker en hel del penger i håp om å tjene de inn igjen – og vel så det.

Et skattelette, trenger ikke bety at det blir mindre skattepenger i statskassen, det kan faktisk bli mye, mye mer.

Formueskatt er direkte feil

Formueskatten går i svært liten grad ut over Hagen og andre styrtrike, da de har ressurser til å balansere formuene sine så de betaler veldig lite i forhold til det de tjener. Derimot er det småbedrifter, vanlige familier, osv. som går på en smell pga. formueskatten.

Det er utrolig skremmende å se at noen har så liten kunnskap at de går på Stoltenberg og Halvorsens løgner om at de rike liksom er så ille, og at man må gjøre alt for å «ta dem». Det er jo nettopp de rike som investerer pengene sine i nye arbeidsplasser til deg og meg.