Om å bruke kredittkort når man spiller bingo

Mange har sikkert fått med seg at det har blitt vanskeligere å spille bingo og poker på nettet i Norge. Grunnen til det er at regjeringen har skjerpet inn reglene for gambling. Selv om de har gjort det, så er det fortsatt mulig å spille bingo på nettet med kredittkort, men det har blitt litt vanskeligere.


Nå er det ikke alle bingosider som tilbyr innskudd med kredittkort for norske kunder, men man må bruke tjenester som Neteller eller Moneybookers. Disse tjenestene er enkle å bruke, og du overfører direkte fra din norske bank. Det var mer lettvint når man kunne sette inn penger direkte fra kredittkortet på alle sider, men dessverre så er ikke det mulig lengre.

Når man skal spille bingo på nettet, er det viktig at man skaffer seg en oversikt over hvilke nettsider som tilbyr de beste bonusene og betingelsene. Man kan spare mye penger på å finne de rette bonusene, som passer deg. Hvis du er redd for at du skal spille for mye, så kan man sette en maksimal grense for hvor mye man skal spille for i måneden.