Sparetips i hverdagen

Sparetips i hverdagen

Det er ikke bare på kredittkort og lån du kan spare penger. I hverdagen finnes det også utrolig

kredittkort,forbrukslån,sparetips,økonomi

Sparetips i hverdagen kan gjøre deg rikere.

mange måter å spare penger på, som du på en enkel og grei måte kan fikse ved å bruke hodet litt. Mange vil nok ikke innse hvor mye penger man kan spare på å være litt smart økonomisk i hverdagen, men det er altså en hel haug med ting man kan gjøre for å spare inn penger.

Jeg er over gjennomsnitlig opptatt av økonomi og er besatt av å få mest mulig for pengene. Derfor poster jeg denne posten for at folk skal kunne fortelle om sine utradisjonelle sparetips. Les mine eksempler så skjønner du greia.

Her er noen sparetips for å spare penger

o Bruk aldri vogn eller kurv i butikken. Klarer du å bære alle varene bort til kassa klarer du også å bære varene til bilen, uten å betale for pose. 1 krone spart.

o Varmtvannstank slipper ut en hel del energi i form av varmetap. Etterisoler med glava og surr byggplast rundt. Har gjort det selv og når jeg stikker hånda under isolasjonen kjenner jeg at tanken er ganske varm. Bare tenk på all varmen som siver ut.

o Start med hypermiling! Skru av motoren før lyskryss og nedoverbakker. Bruk så høyt gir som mulig. Pluss en hel del andre ting for å begrense drivstofforbruket.

– Når du tar opp kredittkort eller forbrukslån; husk på å ta opp det mest gunstige slik at du slipper å betale en hel haug med renter og annet tull når du først skal nedbetale de lånte pengene. Mange tar opp «det første og beste» kredittkortet, noe som ikke er veldig gunstig.

– Ta med pose hjemmefra, så slipper du å se ut som en tulling samtidig som du sparer en krone.

– Sykle eller gå i stedet for å kjøre bil.

Om du har noen sparetips du ønsker å dele med oss, så er det bare å kjøre på. Ingenting er bedre enn å kunne bedre privatøkonomien, og for å gjøre dette er man nødt til å spare penger der man har mulighet til å spare penger.

Penger spart = penger tjent!