Norges råeste drivstoffrabatt?

Et kredittkort kan brukes til så mangt, og selv om man kanskje hovedsaklig bruker dette til å handle reiser, elektronikk, klær osv med, kan det også brukes til mye annet. Selv bruker jeg et kredittkort som bensinkort, rett og slett fordi det er det rimeligste for meg.

Kortet jeg bruker heter 365 Privat, og dette kortet gir meg 3,65 % cashback på alt jeg handler hos alle bensinstasjoner, skobutikker og klesbutikker. Det betyr altså at når jeg fyller diesel på bilen vår, får jeg tilbake 3,65% av det jeg handler for. I tillegg til dette, har 365 Privat nå et samarbeid med Esso som gir ytterligere 30 øre rabatt pr liter. Så om dieselprisen er på 14kr, får jeg hele 81 øre rabatt når jeg betaler med dette kortet.

Ingen gebyr

Kortet har ingen årsgebyr, så om jeg ikke bruker det på en stund, koster det meg ingen ting og jeg får også 45 dager på meg til å betale ned kreditten før det løper renter. Jeg betaler ned kortet hver måned, men det kan jo dukke opp uforutsette utgifter og da er det greit å vite at man har mulighet til å utsette betalingen litt uten at det fordyrer seg.

Best i test 8 ganger

365Privat har siden 2007 vunnet de fleste tester av vanlige kredittkort i kategorien «Den disiplinerte bruker». Det betyr at det er det beste kredittkortet for deg med ordnet økonomi.