Lån

Artikler som omhandler lån

Få billigere eller gratis flytur ved bruk av kredittkort

I følge denne siden har kredittkort mange fordeler. Spesielt de som er beregnet for deg som reiser mye. Det kan blant annet være kredittkort som er utgitt av flyselskapene selv, for her er de spesielt rause med deg som kunde, men du er bundet opp til å bruke det samme flyselskapet når du da skal bruke poengene dine. Ja, for du kan nemlig samle opp poeng ved å reise med fly og i noen tilfeller også ved vanlig bruk av kredittkortet. Spesielt lukrativt er det om du har en jobb som du reiser mye i, og leverer inn reiseregningen i etterkant til selskapet som du jobber for. For da kan du spare opp poengene selv, men får betalt alt av reiser fra jobben din.

Det beste er selvfølgelig å velge et kredittkort som du kan spare opp poeng ved å bruke kredittkortet til alle mulige kjøp. For da kan du bruke det i hverdagen til handling av matvarer og husholdningsprodukter, drivstoff og i noen tilfeller også til å betale regninger med. Da vil du få mest utbytte av det. For i løpet av et år er det gjerne hundre tusen eller flere som brukes til disse tingene. Det blir det mye poeng ut av, og kanskje om et år så vil du kunne betale familiens flytur med kun poengene og heller bruke feriepengene på et bedre hotell eller flere opplevelser.

For at dette skal lønne seg så må du uansett ikke bruke kredittkortet til mer enn du selv kan betjene hver måned. Så sett deg et klart budsjett og følg med på nett hvis du har muligheten for å logge inn på forbruket til ditt kredittkort, så du ikke overskrider hva du kan betale tilbake.

Skriv den første kommentaren
Skrevet av: admin - 26. januar 2015 kl 16:52

Kategori: Lån   Stikkord:

Dette er de mest vanlige lånene

Lån er en fantastisk måte å kunne realisere sine drømmer med andre folks penger. Du har muligheter til å låne flere ganger årsinntekten din for å kjøpe deg et hus eller leilighet. Så har du billån der du kan få låne til å dekke kjøp av en ny eller brukt bil. Uansett så er det de mest vanlige lånene som nesten alle har. En kategori som er mest brukt er forbrukslån uten sikkerhet.

Read more…

Skrevet av: admin - 14. februar 2012 kl 11:08

Kategori: Forbrukslån, Lån   Stikkord: , ,

Slik får du lavere rente på boliglånet ditt

Selv om rentene på boliglån nå er på et lavt nivå, er det flere ting du selv kan gjøre for å prøve å få en enda lavere rente på ditt boliglån.

Det aller første du burde gjøre er å kontakte banken din. Jeg var selv i min bank i forrige uke for å høre om muligheten til å ta opp et nytt lån og uten at jeg engang prøvde å «prute» på renten på boliglånet mitt, satt han den ned med 0,5%. Grunnen var at vi har et førstehjemslån og de hadde fått bedre betingelser på denne type lån, slik at de kunne gi meg en bedre rente. Bankene vil aldri ringe deg for å informere om slikt, det må du følge litt med på selv, så ta deg en tur ned i banken for å gå igjennom boliglånet ditt. Kanskje du også kan få ned renten litt?

Read more…

Skrevet av: admin - 27. januar 2012 kl 13:36

Kategori: Lån, Renter   Stikkord: ,

Bankene låner ut mindre penger

I følge Norges Banks utlånsundersøkelse som ble utført nylig, kommer det frem at norske banker har strammet inn på utlån til husholdningene.

Denne undersøkelsen viser blant annet at bankene i løpet av fjorårets siste kvartal ble mye strengene ovenfor låntakerne. Hovedgrunnen til dette oppgir bankene å være deres egen finansieringssituasjon, samt krav til kapitaldekningen.

– Det er utvilsomt en kraftig innstramming overfor forbrukerne. Bankene strammer til omtrent like mye som de gjorde under finanskrisen, sier sjefstrateg Erik Bruce i Nordea Markets.

Bruce er på ingen måte overrasket over disse tallene.

Read more…

Skrevet av: admin - 25. januar 2012 kl 00:10

Kategori: Lån, Økonomi   Stikkord: ,

Velg en lånemegler når du skal ha lån

Julen står for tur og mange bruker tiden på å kjøpe litt ekstra dyre julegaver til seg selv. Et typisk eksempel på dette kan være en ferietur til hele familien, som raskt kan komme opp i noen titusener. Det kjedelig med å skulle bestille en slik tur nå, selv om man har en god og romslig økonomi, er at det kan raskt bli mye penger å må ut på med en gang. Samtidig så skal man handle inn julegaver og tiden strekker ikke alltid til.

Read more…

Skrevet av: admin - 19. oktober 2011 kl 23:39

Kategori: Forbrukslån, Lån   Stikkord: , ,

Neste side »