Kredittkortguiden

Her går vi igjennom de mest populære kredittkortene

Santander Red Kredittkort

Opptil 100 000 i kredittgrense
Inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse
Fleksibel tilbakebetaling
Gebyrfrie varekjøp i hele verden
Årsgebyr kr 0
Etableringsgebyr kr 0
Varekjøp kr 0
E-postfaktura kr 0
Effektiv rente 17,1 %

 

Dette er et meget bra kredittkort levert av Santander. Santander Red er et kredittkort levert av Santander Consumer Bank, som er en av de beste bankene som tilbyr kredittkort. Kredittkortet gir deg en stor frihet når du er ute på reise og selvsagt i hverdagslivet. Det eneste du trenger å gjøre for å bestille kortet er å fylle ut kontaktinformasjon her.

Det finnes utrolige mange fordeler med Santander Red Kredittkort. Noen av dem er: Opptil 100 000 kr i kreditt, kontofon, din egen «min side», nettsaldo, 50 dagers betalingutsettelse, mobilbank, hente pin på nett, nødkort og nødkonter og 24 timers sperretjeneste om du skulle være uheldig å miste kredittkortet ditt.

Bestill kredittkort ifra Santander Red her

 

Flexi Visa Kredittkort

Flexi Visa er en del av Santander Consumer Bank. Flexi Visa gir deg 4% bonus på en valgfri katogori av varer du kjøper. Så om du bruker mye bensin, er en shoppingnarkoman innen klær og sko, liker å reise til varmere strøk, er hekta på elektronikk, eller en sportsfreak, så er dette kredittkortet perfekt for deg. Les mer om bonuskategoriene her.

Flexi Visa er helt uten etablerings- og årskostnader, i tillegg er det gebyrfrie varekjøp. Dette gjør at du enkelt kan få oversikt over dine kjøp på en månedlig faktura. Om du betaler innen forfall koster det heller ingenting å bruke Flexi Visa.

I tillegg til disse bonuskategoriene, får du også 10% rabatt på overnatting og kjøp på alle
Comfort-hotell i Norge, Sverige og Danmark. Les mer om tilbudne med Flexi Visa her
.

I tillegg til de overnevte bonusene har Flexi Visa en del fordeler. Noen av dem er: Egen oversiktlig «min side», nettsaldo, mobilbank, nødkort og nødkontakter, betaltingsutsettelse på 50 dager og inntil 100 000 kr i kreditt.

Det er penger å spare på å bruke Flexi Visa – bestill her.

 

Gebyrfritt Visa Kredittkort

100 % gebyrfritt Visa-kredittkort

Disse to kredittkortene ble lansert i 2001 av Santander. Det var da det eneste kredittkortet som var 100% gebyrfritt. Dette betyr at du ikke trenger å betale gebyrer på varekjøp, men det er heller ingen årsavgift, fakturagebyr eller lignende. Som kunde får du også  tilgang til en rekke tilleggstjenester som er gebyrfrie.

 

Gebyrfri Visa Gold Kredittkort

Visa Gold kredittkortet brukes til netthandel, tjenster, varekjøp og kontantuttak i over 120 land med tilsammen 29 millioner brukersteder. 

Ved å bruke Visa Gold får du en rekke fordeler med blandt annet 50 dagers rentefri betalingsfrist, reiseforsikring, muligheter for å betale regninger og overføre penger, nettsaldo, kontofon,mobilbank og selvsagt er kortet 100 prosent gebyrfritt.

For å bestille 100% Gebyrfritt Visa Gold kredittkort, klikk her