Kredittkort

I denne kategorien finner du god informasjon om kredittkort.

Skal du søke om kredittkort?

Sjekk ut vår tabell for å sammenligne kredittkort for å finne det beste.

Derfor spiller mange på nettet

Det kan være forskjellige årsaker til at folk velger å spille på nettet, noen liker spenningen, andre vil bare slå ihjel litt tid, og noen igjen fordi de ser muligheten for å vinne noen kroner. Kanskje ikke de helt store beløpene, men likevel nok til at det virker forlokkende å satse litt. Selvfølgelig er ikke sjansene de aller største, men de er der, og noen vinner jo, så hvorfor skulle det ikke bli nettopp deg neste gang.

Read more…

Skrevet av: admin - 19. november 2013 kl 13:08

Kategori: Kredittkort   Stikkord:

Sperr kredittkortet ditt for bruk i land du aldri er i

Kriminelle på internett kan være naboen din, en som sitter i utlandet eller en lommetyv som tjener litt ekstra ved å selge kredittkortinformasjonen din på internett. Prosessen her er gjerne at de får tak i kredittkortet ditt når du benytter det i butikken, ser koden og kortnummeret ditt og sender dette til et land som Norge ikke kan gjøre noe for å stoppe svindelen. Derfor har det kommet et behov for å sperre kredittkortet ditt i land som du ikke oppholder deg i, for de fleste så gjelder dette alle land utenfor Europa.

Read more…

Skrevet av: admin - 28. november 2012 kl 16:10

Kategori: Kredittkort   Stikkord:

Spar penger om du ikke har en bufferkonto

Dette tipset gjelder egentlig spesielt for menn. Det ligger ingen direkte diskriminering bak dette, men kvinner har vist seg å være bedre på langsiktig økonomisk planlegging i daglig økonomi. Derfor har de gjerne allerede bygget seg opp en bufferkonto fra skoletiden, eller ved de første årene som yrkesaktive. Menn pleier som regel å heller være villige til å ta større risiko og bruker derfor opp inntjente penger fortere på leketøy som bil og andre spennende ting, enn å prioritere sparing til penger som kun skal stå i ro.

Read more…

Skrevet av: admin - 23. november 2012 kl 01:40

Kategori: Kredittkort, Sparetips   Stikkord: ,

Spar masse gebyrer og tjen på renter

Kredittkortene på markedet i dag har utrolig mange fordeler og tilbud som du kan benytte deg av dersom du har kredittkort. Bankenes kredittkort inneholder som regel ikke spesielt mange goder og du må da benytte deg av 3. parts kredittkortleverandører som har utarbeidet gode avtaler for deg som kunde. Jeg vil her prøve å vise deg en smart måte å bruke kredittkort, litt motsatt av dem som havner på tv i Luksusfellen for eksempel. Her kan du lese om andre muligheter til å tjene penger.

Read more…

Skrevet av: admin - 16. november 2012 kl 01:39

Kategori: Kredittkort   Stikkord:

Tips til valg av kredittkort

Hvilket kredittkort skal jeg velge?

Er du på utkikk etter et kredittkort, så er det lett å bli overveldet av alle valgene som finnes på markedet i dag. Det er et hav av forskjellige kredittkort og leverandører av dem. Det var på en måte enklere før, når det kun var din egen bank som kunne gi deg kredittkort, men du som kunde hos kredittkortleverandørene i dag får så mye mer igjen enn du fikk tidligere.

For å nevne noen av fordelene som du kan få så innebærer det:

Read more…

Skrevet av: admin - 9. november 2012 kl 12:47

Kategori: Kredittkort   Stikkord:

Neste side »