Kredittkort med leiebilforsikring

Kredittkort har etterhvert fått veldig mange fordeler. Alt dette for å lokke deg til å bli deres kunde. Markedet har hard konkurranse og det tjener du godt på som kunde. En av de nyere fordelen som jeg har observert er dette med leiebilforsikring. Det føyer seg i rekken av drivstoffrabatter, reiseforsikringer, avbestillingsforsikringer, cashback, rabatter og ekstra gode tilbud som bonuser ved kredittkortene.

Få leiebilforsikring på ditt kredittkort

Leiebilforsikring er en forsikring som dekker egenandelskostnaden dersom noe skulle skje med leiebilen din. Leier du en bil så kan den bli stjålet, ødelagt eller du kan krasje med den. Da er det som regel store utgifter i forbindelse med egenandelen på forsikringen som følger med fra utleier av bilen fordi det gir utleieselskapet rimeligere forsikring.

Med et kredittkort med leiebilforsikring inkludert, så vil du altså slippe unna denne kostnaden om den skulle dukke opp. Du må da passe på at det kredittkortet du har eller skal søke om har dette, for så å bruke akkurat det kredittkortet til å leie bil med, så vil du i hvert fall ha en mindre bekymring når du er ute å kjører med leiebilen.

Bank Norwegian er et av selskapene som tilbyr kredittkort med leiebilforsikring.