Kredittkort er bra å ha i ditt firma

Når du driver ditt eget selskap så er det ingenting som er bedre enn kreditt, og gjerne en kreditt som har ekstremt lav rente. Kredittkort for privatpersoner har som regel en veldig høy rente, men ser du på kredittkort til ditt firma så vil du se at mulighetene for å få kredittkort med veldig lav rente. Det er fordi kredittkortselskapene kan se på ditt selskap som mer villig til og evner bedre å betale tilbake på et kredittkort enn du som privatperson gjør. For om du skulle unnlate å betale kredittkortregningen din for ditt firma så vil du etterhvert sitte uten selskapet og inntektskilden din.

Mer muligheter med kredittkort

Har du et kredittkort så har du muligheter til å gjøre mindre og større innkjøp til bedriften din og betale tilbake over tid eller ved forfall. Du sørger da for å ha mer kontanter i banken og eventuelt få solgt unna det du har kjøpt inn på kreditt, eller få kundene dine til å betale deg før kredittiden hos kredittkortselskapet har løpt ut. Du bruker på denne måten kreditten på en god måte.

Har du ikke kredittkort på firmaet ditt i dag, så anbefaler jeg deg å få det. Du kan også få dem i forskjellige varianter. Et som går rett på selskapet, eller så har du dem som er privatheftende. Det siste vil si at det er du som er ansvarlig for at kredittkortet blir betalt. Men du kan da gjøre småkjøp på kredittkortet og føre opp alle småkjøp som en post i regnskapet. Det blir nesten som en «kasse» som mange bruker. En kasse er et mindre beløp som er tatt ut som kontanter for å gjøre mindre kjøp uten at det skal bli så mange transaksjoner på selskapets konto.