I år handler vi kontaktlinser på nett

Flere og flere handler på nett i år. Det bekrefter denne artikkelen hos E24 hvor vi kan lese at flere nordmenn handler på nett enn noensinne før. For de av oss som allerede er godt kjent med internett, så kommer ikke dette som en overraskelse. Internett er oppe hele døgnet, vi får et større utvalg og det er billigere.

For de som bruker kontaktlinser er dette en stor fordel. Det er noe du trenger enten du vil det eller ei, så da er det kjedelig å betale for mye. I mange av nettbutikken kan du kjøpe linser til 50% rabatt sammenlignet med det du kjøper de samme linsene for hos din lokale optiker. De fleste skjønner at da er det ingen grunn til å velge noe annet enn å handle det over nett.

Om du er ny på netthandel kan det være lurt å lese gjennom denne artikkelen fra E24. Den opplyser deg om fordelene ved å bruke kredittkort når du handler på nett, fremfor å betale med bankkort. I en kort oppsummering, så er du da beskyttet mot svindel. Ikke at det er noe du trenger å uroe deg for hos f.eks Lensstore.no, som er et annerkjent selskaper som selger kontaktlinser i mange andre land i tillegg til Norge. Om du ikke har brukt linser før, men planlegger å kjøpe så anbefales det fortsatt at du tar deg en tur innom en optiker for en sjekk. Du vil da få vite hva slags type linser du bør se deg om etter.