Hvordan går man fram for å velge kredittkort?

Når man skal velge et kredittkort er det flere faktorer som spiller inn på valget. Gebyret det koster å ha kredittkortet per år må du se på, den effektive renten, og hvor mange dager rentefri utsettelse en får. Et annet viktig moment som lokker mange til å ta i bruk kredittkort er bonusordningene. Noen kredittkort gir rabatt på spesielle produkter eller tjenester, mens andre gir deg cashback på et varekjøp.

Noen kredittkorttilbydere gir deg også reiseforsikring eller avbestillingsforsikring. For å velge et kredittkort er det viktig at du ser over alle faktorene som spiller inn, og at du velger det kortet som passer best for nettopp deg. Esso Mastercard er et kredittkort som gir deg rabatt når du kjøper drivstoff. Dette kan være nyttig for deg som kjører mye i privatlivet eller i jobben. Esso Mastercard gir deg 10 øre rabatt per liter på alle Esso stasjoner verden over. Dette kredittkortet tilbyr 40 dager rentefri kreditt. Det gir også andre fordeler på Esso stasjoner landet rundt. Personlig synes jeg Esso Mastercard kanskje er det beste kredittkortet.

Hvis du er en person som ikke sliter med å betale for deg er det ingen problemer med å skaffe seg et kredittkort. Er du av den andre typen som ikke betaler i tide, og som generelt sliter med økonomien bør du tenke deg om før du skaffer deg et kredittkort. Gjelden kan fort bli stor om du ikke betaler ned. De fleste nordmenn har en ryddig økonomi, og da er det ingen problemer med å skaffe seg et kredittkort.