Hvor mye penger skal man spare i hverdagen?

Ting skal ha en god kvalitet når man kjøper det

Jeg er generelt av den oppfatning at når jeg først kjøper noe, så skal det være skikkelig. Klart jeg

kredittkort,forbrukslån,sparetips,økonomi

Sparegris – spar penger.

overlever på first price svinekoteletter, men jeg foretrekker Gilde intrefilet. Jeg foretrekker det beste og unner meg det beste om jeg har råd. Det er slik jeg har vokst opp og det er sånn synet mitt på livet er.

Jeg kan gå på en butikk og kjøpe en Lyle & Scott cardigan til 1.700,- selv om jeg kunne gått til H&M og kjøpt en cardigan for 350,- Det hander om å ha noe eksulisvt som jeg føler meg vel i. Noe ikke alle andre har og noe av kvalitet. Sier ikke at dyrt er synonymt med kvalitet bestandig, men veldig ofte.

Familien har nok mye å si på økonomien din.

Hvorfor jeg er slik vet jeg jo ikke, men jeg tror det handler veldig mye om hvilken type familie du kommer fra. Dersom familien din reiste på campingtur hver sommer, ja så tror jeg også at du kommer til å reise på campingferie med din familie. Reiste dere til syden hver sommer, så tror jeg også du kommer til å reise til syden hver sommer.

Men jeg bruker en del penger, og sparer ikke alltid

Jeg reiser til syden, unner meg noen ekslusive merkeklær nå og da, kan finne på å kjøpe ekstra god helgemat og kose meg med det.. men faen jeg lever da like godt som en eller annen gjerrigknark som er opptatt av å spare kronestykker. Gjerrigknarken taper bare på det i det sosiale. Ingen som er spesielt keen på å spandere på en som aldri spanderer selv.

Vet om en fyr som er slik. Kjenner ikke han selv, men har en kompis som har kjent han siden barndomen. Skal aldri spleise på felleskapet, men delta skal han. Hvor fort idiot tror du at du blir da?
Ei som gikk i klassen min klarte presterte å gjøre slik at hele forbanna klassen måtte ta BUSS til Oslo framfor fly. Hvorfor? Jo fordi hun mente flybussen til flyplassen var så dyr (70,- kr hver veg).

Da er du bare et forbanna sært menneske som alle vil synes er en idiot.

kredittkort,forbrukslån,sparetips,økonomi

Mange ti-kroninger blir mye penger til slutt.

Og jepp, alle synes hun er en idiot også. Klassen kunne ikke reise med fly dersom EN eneste person ikke kunne betale for flybuss og flytog inn til Oslo. Så det ble 10 timer med buss midt på natten til Oslo det gitt istedefor 45min på et fly. Det er bare et typisk eksempel på gjerrigknarker jeg hater.

Harry = spare mye penger?

Det skal heller ikke mye til før jeg stempler en familie som harry. Det å kjøre ford stasjonsvogn f.eks kan jeg se på som dødsharry.

Når barna sprader rundt i støvler fra coop obs synes jeg også fort det er harry. Jeg hater alle billige skogstad jakker og slike type klær. Kanskje det har med arv å gjøre? For mamma hater også det samme og har alltid vært opptatt av at vi skal ha skikkelige klær i familien og ikke kjipe billige produkter på salg.

Jeg ødsler ikke. Skrur av lyset når jeg går på dass. Skrur av pcen når den ikke er i bruk. Vasker aldri opp før oppvaskmaskinen er helt full. Samme med vaskemaskinen.

Kjøp elektronikk og slikt på salg

Når jeg kjøpte vaskemaskin, ville jeg ha med display og regulerbart vaskeprogram. Slik at jeg kan stille ned vasketiden utifra hvor skittent tøyet er. Som oftes blir det like rent på 1 time i vaskemaskinen, som «fullprogrammet» på 2,5 time… det blir det penger av. Her er det utrolig mye penger å spare.

Panter selvfølgelig flasker og kjøper i stor skala på tilbud. Ser ALLTID etter tilbudsvarer. Halvparten av det jeg har er kampanje/tilbud/demovarer.

Så tar jeg med sekk når jeg skal til butikken. Jeg sykler alltid uansett, og da er det like greit med en liten ryggsekk en bæreposer på styret.