Hva er fordelen med kredittkort med cashback?

Ettersom det er blitt flere og flere tilbydere av kredittkort har det kommet fordeler på fordeler. Drivstoffrabatter, reiseforsikring, avbestillingsforsikring, tilbud og rabatter på andre produkter og hele kjeder. Det siste som er kommet er det som kalles Cashback, noe som vil si at du får igjen penger etter at du har brukt kredittkortet.

Slik fungerer kredittkort med cashback 

Så istedenfor fordelene som du vanligvis ville fått får du heller igjen en prosentdel av det du handler for. For godt til å være sant tenker du kanskje. Grunnen til at kredittkortleverandørene kan gjøre det, er fordi de tar en prosentandel av det du kjøper i butikken. La oss si du handler en kaffe og kake på et bakeri til 100 kr, så går 5% til kredittkortselskapet, også da 5 kr i eksempelet, og du får kanskje cashback på 2% noe som utgjør 2 kroner. Handler du så en ny tv til 10000 får du da 200 kr cashback. Det kan utgjøre ganske store summer i løpet av et helt år om du konsekvent bruker kredittkort på dine betalinger når du handler, og selvfølgelig passer på å ikke bruke for mye.

Du vil finne flere kredittkort som tilbyr cashback på våre sider, ta f.eks en titt på 365Privat som er et av de beste kredittkortene på dette feltet.

Du kan følge linken over for å lese mer om 365Privat, eller søke direkte ved å klikke på annonsen under: