Gebyrfrie kredittkort

Gode tilbud uten gebyr

Et gebyrfritt kredittkort er i de fleste tilfeller det beste valget. Her har du ingen gebyrer ved vanlig bruk eller ved innbetalinger av utestående beløp. Årsgebyr er det heller ikke. Det eneste som kan være litt kjedelig med det er at fordelene med kredittkortet kan være mindre enn kredittkort med et årsgebyr. Uansett så får du som regel tilbud om billigere bensin, ekstra rabatt ved å handle hos kredittkortets samarbeidspartnere osv.

Kredittkort uten gebyr er uansett likt som alle andre kredittkort, ser likt ut og du kan bruke det alle steder som kredittkort støttes. Du slipper enkelt og greit alt som ville vært gebyrbelagt hos de andre kortene.

Slik søker du gebyrfritt kredittkort

Du kan lett få deg et gebyrfritt kredittkort på nettet ved å besøke de forskjellige kortleverandørenes nettsider, så har de enkle søknadsskjema som skal fylles ut med personlig info om deg, lønnsbekreftelse som lønnsslipp og selvangivelse og andre gjeldsposter som du har. Dermed tar de en elektronisk vurdering ut ifra opplysningene du oppgir, eller sender over informasjonen til en kundebehandler som tar seg av resten av søknadsprosessen. Går det elektronisk så vil du få svar på siste side av søknaden om det er innvilget eller ikke. Er det innvilget vil du i løpet av få dager kunne undertegne avtalen og få kredittkortet eller bekrefte elektronisk med Bank ID innlogging. Det er blitt veldig enkelt å få seg kredittkort med andre ord.

Husk også at vi har et eget verktøy for å sammenligne kredittkort. Her finner du flere gebyrfrie kredittkort. Se selv: Sammenlign kredittkort