Forbrukslån som 18 år gammel ungdom

Er du 18 år og har behov for et forbrukslån?

Ikke noe problem – det fikser vi enkelt og greit. Mange banker godtar forbrukslånsavtaler fra 18 år.

kredittkort,forbrukslån,sparetips,økonomi

Mange 18-åringer har behov for forbrukslån.

gamle gutter som trenger å finansiere en ny TV, nytt kamera eller liknende. På den måten er det helt klart best med forbrukslån da man får så utrolig god rente og fine betalingsmåter på det.

Men det er selvfølgelig veldig viktig at du leser betingelsene før du godtar et lån.

De fleste med fornuften i behold leser betingelsene før de signerer en låneavtale, og forbrukslån er jo naivitetens grådighet.   Men det er veldig gunstig å låne seg et forbrukslån dersom det er god rente på det. Sånne ting kan man egentlig enkelt og greit skaffe gjennom gode banker, og vi har flere gode alternativer på denne nettsiden.

Settes krav til de som tar opp forbrukslån

Rentene på mange forbrukslån overstiger aldri renter og gebyrer på inkasso. Det er helt fornuftige greier det. Men det settes også noen krav til de på 18 år som skal ta opp forbrukslån. De fleste på 18 år er i stand til å vurdere hva som er det beste for sin egen økonomi, og vil nok styre forbruket mer etter fornuft enn lyst.

Det er først når man har vært i arbeidslivet noen år og er etablert at man forstår viktigheten av punktlighet iht økonomien. Privat økonomi hører sammen med at man tar opp de riktige lånene, og forbrukslån er veldig smart å velge den riktige banken på i og med at det er så store forskjeller når det kommer til rente og nedbetalingstid.

Anyway. Det beste er nok å ringe primærbanken din og forklare at du ønsker å refinansiere gamle synder. Men det lureste er nok bare å nedbetale så fort du bare faen kan – og kanskje ikke kjøpe noe uten at du faktisk har penger til det.