Forbrukslån

I denne kategorien finner du god informasjon om forbrukslån.

Skal du søke om forbrukslån?

Sjekk ut vår tabell for å sammenligne forbrukslån for å finne det beste.

Benytt samme bank til nytt forbrukslån

Om du skal ha et forbrukslån til innkjøp av nye hvitevarer, møbler eller noe annet spennende i tiden fremover er det greit å vite at det kan være smart å benytte seg av samme bank som du benyttet sist. Var du en flink kunde tidligere(les: du betalte i tide og gjorde opp for hele lånet.) er du sett på som en god kunde av banken du tidligere lånte av. Det vil gjøre at de er mer enn villige til å gi deg et nytt lån. Selvfølgelig forutsatt at den økonomiske situasjonen din er lik som tidligere.

Read more…

Skrevet av: admin - 6. april 2012 kl 20:18

Kategori: Forbrukslån   Stikkord:

Pass opp for impulskjøp

Det er mange ganger du kan stå i en butikk og har blitt lokket inn med gode tilbud på møbler, hvitevarer og elektroniske artikler(også kalt brunevarer, men føler ikke det passer til hvite Macbooks), men du ser at modellen som er litt dyrere er av mye bedre kvalitet og har et mer pent ytre. Du vet at på kontoen din så er det nok til den billigere varianten, men butikkmedarbeideren har løsningen på lur. «Du kan få en handlekonto eller et forbrukslån via oss» sier butikkmedarbeideren med et stort smil. Det kan bety en god handel for butikken, men ikke for deg.

Read more…

Skrevet av: admin - 16. mars 2012 kl 19:03

Kategori: Forbrukslån, Sparetips   Stikkord: ,

Forbrukslån: GE Money Bank

Helt siden 1946 har GE Money Bank hjulpet nordmenn med finansiering. De er en av Norges største på forbrukslån og har over 300.000 kunder i Norge. Med forbrukslån fra GE Money Bank, får du et lån med gode betingelser, skreddersydd til din økonomiske hverdag.

Klikk her for å søke forbrukslån hos GE Money Bank

Read more…

Skrevet av: admin - 2. mars 2012 kl 21:51

Kategori: Forbrukslån   Stikkord: ,

Betingelser for å få forbrukslån

Når du skal søke om et forbrukslån er det viktig å tenke på betingelsene som følger med en slik forpliktelse det er å ta på seg et slikt lån. Det kan være at du ser på kun en tilbyder av forbrukslån og de har et godt tilbud tilsynelatende, men hadde du sett litt videre så ville du funnet flere som har enda bedre betingelser.

Read more…

Skrevet av: admin - 26. februar 2012 kl 10:21

Kategori: Forbrukslån   Stikkord: ,

Forbrukslån: Collector

Hva ville du gjort om du plutselig hadde råd?

Med et forbrukslån fra Collector kan du låne fra 15 000,- til 50.000. Du velger selv om du vil betale tilbake i løpet av 2, 3, 4 eller 5 år.

Du søker direkte via vår link og får svar i løpet av et par minutter. Når din søknad foreløpig godkjennes skapes et dokument som inneholder ditt gjeldsbrev. Åpne dokumentet, skriv ut og skriv under med ditt navn. Send deretter det signerte dokumentet til oss uten kostnad. Om du ikke har tilgang til skriver sender vi gjeldsbrevet til deg via post

Klikk her for å søke forbrukslån hos Collector

Read more…

Skrevet av: admin - 21. februar 2012 kl 10:46

Kategori: Forbrukslån   Stikkord: ,

Neste side »