Få billigere eller gratis flytur ved bruk av kredittkort

I følge denne siden har kredittkort mange fordeler. Spesielt de som er beregnet for deg som reiser mye. Det kan blant annet være kredittkort som er utgitt av flyselskapene selv, for her er de spesielt rause med deg som kunde, men du er bundet opp til å bruke det samme flyselskapet når du da skal bruke poengene dine. Ja, for du kan nemlig samle opp poeng ved å reise med fly og i noen tilfeller også ved vanlig bruk av kredittkortet. Spesielt lukrativt er det om du har en jobb som du reiser mye i, og leverer inn reiseregningen i etterkant til selskapet som du jobber for. For da kan du spare opp poengene selv, men får betalt alt av reiser fra jobben din.

Det beste er selvfølgelig å velge et kredittkort som du kan spare opp poeng ved å bruke kredittkortet til alle mulige kjøp. For da kan du bruke det i hverdagen til handling av matvarer og husholdningsprodukter, drivstoff og i noen tilfeller også til å betale regninger med. Da vil du få mest utbytte av det. For i løpet av et år er det gjerne hundre tusen eller flere som brukes til disse tingene. Det blir det mye poeng ut av, og kanskje om et år så vil du kunne betale familiens flytur med kun poengene og heller bruke feriepengene på et bedre hotell eller flere opplevelser.

For at dette skal lønne seg så må du uansett ikke bruke kredittkortet til mer enn du selv kan betjene hver måned. Så sett deg et klart budsjett og følg med på nett hvis du har muligheten for å logge inn på forbruket til ditt kredittkort, så du ikke overskrider hva du kan betale tilbake.