Ekstra gode tilbud i butikker med kredittkort

Det er utrolig mye å spare i dag på å være smart med hvilket kort du benytter deg av når du skal handle, og om du også følger litt med på hvilken butikk du handler i fra. Kontanter er det snart ingen som benytter seg av, det er plastikk som brukes av de fleste. Mange bruker kun bankkortet sitt når de handler, litt for å ha full kontroll. Full kontroll kan du uansett få deg ved å bruke et kredittkort fast til alle kjøpene dine. Du får oversikter på nettbanker som er tilknyttet kredittkortet og ved faktura. Skulle det være noen som har trukket deg dobbelt, eller for noe du ikke har handlet er det bare å si ifra før du skal betale fakturaen. Det gjør det mye enklere å holde kontroll enn de fleste tror.

Mange fordeler

I tillegg til det så florerer det av gode kredittkorttilbydere på internett. Mange har fordeler som gjør at du sparer opptil flere tusen kroner hvert år om du benytter drivstoffrabatter, poeng eller cashback opptjening, reiseforsikring og lignende. Flere kort har også ekstra gode tilbud som du kan benytte deg av i butikker og på internettbutikker. Eneste kravet de har for at du skal benytte deg av et slikt tilbud er at du bruker kredittkortet når du handler det du skal ha.

Her er det flere som tilbyr fra 10% og opptil 30% eller mer i rabatt. Det gjør at det blir attraktivt å følge med på tilbudene som gjelder. Du kan få tilbudene i eposten din, i postkassen og i noen tilfeller også på SMS. Du får lettere muligheten til å bruke tilbudene når de er såpass lett tilgjengelig, noe som gir utslag på lommeboka. Se rundt på sidene til kredittkortet ditt, eller for et du vil ha etter tilbud og benytt deg av dem. Nyt shoppingen!