Bruk kredittkort til å oppnå grunderdrømmen

For en tid tilbake så gikk det er program på tv som het «Millionær i forkledning». Selve programmet gikk ut på at folk som hadde lykkes og blitt velstående dro til mindre velstående forsteder og bydeler for å finne noen de kunne hjelpe. På denne måten kunne de gi litt tilbake til samfunnet som har hjulpet dem dit de er kommet i dag.

Starten på gründerdrømmen

En av de som var med i dette programmet var fra London. Han hadde blitt mangemillionær på sine forretninger, og var i dag seriegründer og en svært velstående mann. Vi fikk se litt i kulissene og han viste og fortalte litt om historien fra sin ressurssvake barndom til den han er i dag. En av de tingene han hadde gjort når han var nesten helt på bunnen, var at han hadde samlet sammen alle kredittkortene sine og tatt ut maksbeløpet på alle sammen. Verdiene som han hadde fått ut av kortene måtte jo tilbakebetales, men han brukte dem til å starte sitt første selskap. Dette selskapet klarte i starten å betale for minstebeløpene som kredittkortene krevde innbetalt og videre utviklet det seg til å bli nok overskudd til å betale tilbake alt han skyldte på kredittkortene.

Det er på ingen måte en anbefalt metode for å skaffe seg kapital til å starte på gründerdrømmen sin eller sitt eget firma. Men det viser at det faktisk er mulig å gå denne veien om det ikke skulle være andre muligheter. Husk på risikoen med dette også, skulle du ikke kunne klare å tilbakebetale beløpene så er sjansen stor for at du blir sittende igjen med en stor gjeld som ikke lar seg nedbetale så lett.