Bruk kredittkort når du legger ut for venner

Kelneren kommer bort og lurer på om måltidet smakte godt, det begynner å bli stemning om å forlate restauranten til fordel for barhopping eller hjem i køya. Det er på tide å betale. Det er på dette tidspunktet alle begynner å diskutere hvem som skal betale hva, hvor mye. Noen har med seg bankkort, kredittkort eller kontanter. Noen må legge ut litt for andre og det hele blir til et stort kaos.

Legg ut med ditt kredittkort

Derfor kan det ofte være greit at det er en som betaler for kalaset og resten kan betale tilbake til denne personen. Er du litt smart så kan det ofte lønne seg å være denne personen. Litt egoistisk kan det være, men for gruppen som er ute å spiser så kan det virke som en enkel løsning der og da, og spesielt for den stakkars kelneren som skal ordne opp.

For de fleste kredittkort i dag har muligheter for at du kan spare opp poeng, eller Cashback som du kan benytte til å litt rabatt på neste faktura eller bruke poengene til noe fornuftig. Dette gjelder også hverdagsbruk hos de fleste kortene og derfor bør forbruket bli så høyt som mulig slik at du får spart opp mest mulig poeng eller Cashback.

Pengene får du jo uansett igjen fra vennegjengen eller familien som er ute å spiser og du gjør dem og kelneren en tjeneste ved å ha en som betaler. Alle vinner på dette, men du vinner kanskje mest. Bruker vennene litt tid på å betale deg tilbake, så gjør ikke det noe heller. For du har med et kredittkort uansett 30 ti 50 dager rentefri kreditt, så er det noen som venter på lønning, stipend eller ikke får betalt med en gang så er ikke det så farlig.