Avbestillingsforsikring på kredittkort

Du har bestilt ferieturen, sommerferien, og minstemann har fått en skikkelig magesjau. Du nærmest ser pengene trille avgårde siden dere nå ikke kan dra på turen som var så etterlengtet. Det er da avbestillingsforsikringen til noen hundrelapper per person på reisearrangørens nettsider ville vært gull å ha.

Fortvil ikke, har du brukt et mastercard, visa eller annet kredittkort til å gjennomføre bestillingen kan det godt være at du har avbestillingsforsikring i ditt kredittkort. Det avhenger da av om du betalte reisen med kredittkortet. For har du det og kredittkortet har avbestillingsforsikring er det bare å kontakte kredittkortleverandøren og få dem til å ordne med avbestillignen for deg uten noe tillegg.

Har ditt kredittkort denne forsikringen?

Det er dessverre ikke alle kredittkort som har dette, og du må selv ha funnet frem til et kort som tilbyr avbestillignsforsikring. Har du det ikke i dag kan du finne en leverandør som har det på nettet og heller søke om å bli en ny kunde hos dem. Så slipper du unna situasjonen som jeg først startet med og som så mange kommer i rundt ferietiden.

Har du ikke et kredittkort med avbestillingsforsikring så blir du nødt til å bestille det sammen med reisen, men det er mye billigere å heller ha det inkludert. Mange vil ikke ha kredittkort for nettopp å unngå unødvendig kredittkortgjeld, men bruker du det bare til reisen for å få avbestillignsforsikring og reiseforsikring så kan du bare la det være igjen hjemme til vanlig, så havner du ikke i gjeldsproblemer til kredittkortselskapene.