Aksjer

Artikler som omhandler aksjer

Slik kommer du i gang med aksjer

Kom i gang med aksjer – det er ikke vanskelig!

Aksjetrading er ikke vanskelig i seg selv. Derimot må man i de fleste tilfeller bruke mye tid og holde seg oppdatert for å få full utnyttelse av det. Aksjer kan trades via en aksjemegler, dette kan du gjøre enkelt ved å opprette en konto hos en nettmegler.

Jeg anbefaler Nordnet, for de har lav kurtasje og andre fine betingelser. Følg med i nettavisene og les mye. Det er mitt eneste tips. Når du har skaffet deg en konto hos f.eks. Nordnet, som i prinsippet er en bankkonto øremerket til aksjetrading, er det bare å starte moroa. Finansverdenen er stor, så kunnskap er veldig viktig.

På siden jobbe hjemmefra kan du lese om andre inntektsmuligheter.

Read more…

Skrevet av: admin - 20. april 2011 kl 14:34

Kategori: Aksjer   Stikkord: , ,

Aksjetips: Oljeprisen går opp

Oljeprisen til værs

Det er mange ting man må ta hensyn til når man skal spekulere i aksjer. Noen av dem er hvordan

kredittkort,forbrukslån,sparetips,økonomi

Oljeprisen går til værs.

oljeprisen går opp og ned – i takt med mange av de store oljeselskapenes aksjer. Og nå ser det faktisk ut til at oljeprisen skal gå rett til værs, og datoen i dag er 17. april 2011.

Bare vent. Oljeprisen hopper nok opp snart skal dere se. Blir garantert mer trøbbel i midtøsten om ikke lenge. Iran bøyer ikke av i anriking/mulig produksjon av råstoff til atomvåpen. Dermed vil Israel etterhvert føle seg skikkelig truet og de er jo som kjent ikke så tilbakeholdne når de føler seg truet…

Read more…

Skrevet av: admin - 18. april 2011 kl 14:30

Kategori: Aksjer   Stikkord: , ,